Arbejder du også mere end dine svende, mester? - Minuba

Arbejder du også mere end dine svende, mester?

En ny undersøgelse fra SMVdanmark viser, at en ejerleder i gennemsnit arbejder 52 timer om ugen og holder knap 4 ugers ferie om året. Ansvaret med at lede en mindre virksomhed, hvor der ofte er for få hænder til at løfte opgaven, betyder at man som mester i langt højere grad selv må træde til for at få virksomheden til at fungere, udtaler SMVdanmarks cheføkonom Lars Magnus Christensen sig til Mestertidende.

Mindre tidsspild, og mere effektive medarbejdere med Minuba

Med det online sagsstyringsværktøj Minuba kan du give svendene mere ansvar. I Minuba er alle nødvendige informationer nemlig samlet et sted, så du trygt kan overlade svendene at oprette, planlægge og udføre opgaverne.

Klik for større billede

Lad dine svende tage ansvar for arbejdsopgaverne og udførelsen – og spar tid

Det betyder, at du ikke skal bruge kostbar tid på at sætte dine svende ind i de forskellige aftaler med kunderne mv. Udover, at du sparer tid og penge på at uddelegere ansvaret til dine svende, får du også topmotiverede og selvkørende medarbejdere.

Med Minubas kvalitetssikringsskabeloner kan du nemt oprette dine egne kvalitetssikringsdokumenter og tjeklister. Derved kan du både sikre kvaliteten af dine svendes arbejde og at arbejdet altid udføres ens og efter dine krav.

Ensart og dokumentér dine montørers arbejde med tjeklister

Med Minubas skabeloner kan du nemt oprette egne kvalitetssikringsdokumenter og tjeklister.

Montørerne har altid tjeklisterne lige ved hånden digitalt på deres app. Derved kan du sikre, dels kvaliteten af dine montørers arbejde samt at arbejdet altid udføres ens og efter dine krav.

Montørerne udfylder på enkeltvis kvalitetssikringsskemaer og tilknytter dem til den specifikke sag.

Klik for større billede