Tilknyt en medarbejder til din arbejdsseddel


Tilknyt en medarbejder

For at en medarbejder får adgang til en arbejdsseddel skal han først være tilknyttet til sagen. Det gør du ved at finde medarbejderen på listen til venstre (tilgængelige medarbejdere) og trække ham over i listen til højre (tilknyttede medarbejdere).

Så snart medarbejderen er tilknyttet, vil han kunne se ordren i sit Overblik, Min Plan og Min Tid, og han vil kunne registrere sit forbrug på sagen.

Du kan tilknytte så mange medarbejdere som du har brug for.

Vil du gerne tilknytte medarbejdere fra andre afdelinger uden at ændre afdeling på ordren, kan du vælge afdeling på medarbejderne, dette filtrerer kun i de tilgængelige medarbejdere og vil ikke have indflydelse på selve ordrens afdeling.

Tilknyt en medarbejder på ordren

Fjern en medarbejder

Du fjerner tilknyttede medarbejdere ved at trække dem fra kassen ‘Tilknyttede medarbejdere’ til kassen ‘Tilgængelige medarbejdere’. Alternativt kan du markere et eller flere navne på listen over tilknyttede medarbejdere og klikke på ‘<<‘.

Slettes timeregistreringer fra ordren, når jeg fjerner en medarbejder?

Nej, det har ingen betydning for den registrerede tid, hvis en medarbejder, der har udført arbejde på en ordre, ikke længere er tilknyttet den givne ordre. Den eneste betydning det har, er at medarbejderen ikke længere har adgang til arbejdssedlen og derfor ikke kan registrere nye timer på ordren.

Hvad er puljesager?

Hvis der ikke er tilknyttet en medarbejder til ordren, bliver ordren markeret som en puljesag. Puljesager kan man se som en “ledig” ordre – som afventer at en medarbejdere tager den.

Du kan strukturere dit arbejde, således at dine medarbejdere på eget initiativ kan vælge at udføre disse opgaver. Det giver medarbejderne mulighed for bedre selv at kunne planlægge deres arbejdstid, mens de er i marken.

Når de er færdige med en opgave, så kan medarbejderen selv plukke en ny fra puljen af åbne arbejdssedler.

Alternativt, kan det fungerer som en påmindelse til administrationen, om at man mangler at tage stilling til hvem der skal udføre opgaven.


Vælg en afdeling

Har du oprettet en eller flere afdelinger i Minuba, kan du vælge hvilken afdeling, der skal udføre opgaven.

Vælger du en afdeling, vil du i listen under Tilgængelig Medarbejdere kun kunne se de medarbejdere, som er en del af den valgte afdeling.

Vælger du en afdeling på din ordrer vil du senere kunne trække statistikker pr. afdeling i dit ‘Ledelsesoverblik’.

Ydermere, så vil ordren bruge de indstillinger du har sat på afdelingen. Det kunne f.eks. være dokumentlayout, avance og bankinformationer.

OBS. kun brugere med rollen/rollerne ‘Tilbud’, ‘Ordre’ og/eller ‘Klargør faktura’ kan rette i afdeling.


Angiv en ansvarlig medarbejder

Ansvarlig Medarbejder er den person, som har ansvaret for en arbejdsseddel, og en tilknyttet medarbejder er den som forventes at udføre arbejdet. Den ansvarlige behøver ikke selv at være tilknyttet som medarbejder, men det er også muligt sætte en medarbejder både som tilknyttet og som ansvarlig.

NB! For at bruge Ansvarlig Medarbejder, skal dette først aktiveres under Virksomhedsindstilllinger -> Tilbud/Ordrer -> Benyt ansvarlig medarbejder.

Den Ansvarlige medarbejder vælges under listen over Tilgængelige medarbejdere.

Vælg ansvarlig medarbejder på ordren

Vælger du en ansvarlig medarbejder på din ordrer vil du senere kunne trække statistikker pr. ansvarlig medarbejder i dit ‘Ledelsesoverblik’.

OBS. kun brugere med rollen/rollerne ’Tilbud’, ’Ordre’ og/eller ’Klargør faktura’ kan rette i ansvarlig medarbejder.


Forrige artikel: ‘Tilføj noter til din arbejdsseddel’  Næste artikel: ‘Tilbud og ordrebekræftelse’