TeamViewer

Fjernsupport på din computer med TeamViewer

Med TeamViewer kan det blive nemmere at løse eventuelle udfordringer, fordi det giver mulighed for at dele din skærm med os.

1. Download, og start programmet.

Det første du skal gøre, er at downloade TeamViewer via dette link  og derefter installere og starte programmet.

2. Din Minuba-supporter starter TeamViewer på sin skærm

Imens du downloader og starter programmet, så åbner din Minuba-supporter også TeamViewer på sin computer.

3. Oplys dit ID og adgangskode fra TeamViewer

Giv dit ID og adgangskode til din Minuba-supporter og tillad deling af skærmen.

Din supporter ser nu din skærm og er klar til at hjælpe dig 🙂

Fjernsupport på din tablet eller smartphone med TeamViewer QuickSupport

Med TeamViewer QuickSupport kan du få support på din tablet eller smartphone når du er i marken.

1. Download, og start appen.

Det første du skal gøre er at downloade appen TeamViewer QuickSupport til din tablet eller smartphone via et af nedenstående link.

Google Play for Android

App Store for Apple

2. Din supporter starter TeamViewer på sin skærm

Imens du downloader og starter appen, så åbner din Minuba-supporter på sin computer.

3. Oplys dit ID og adgangskode fra TeamViewer

Giv dit ID og adgangskode til din Minuba-supporter og tillad deling af skærmen.

Din supporter ser nu din skærm og er klar til at hjælpe dig 🙂