TeamViewer QuickSupport

I Minuba står vi altid klar til at hjælpe dig – også når du er ude i marken og arbejde.

Vi er glade for at kunne præsentere dig for en ny supportmulighed, som giver dig stor værdi i hverdagen, hvis du er logget på din smartphone eller tablet ude i marken. Med TeamViewer QuickSupport har vi nemlig mulighed for at logge på og hjælpe dig via fjernsupport – ligesom vi i dag kan gøre via din computer.

Hvordan du logger på

1. Download, og start appen.

Det første du skal gøre er at downloade appen TeamViewer QuickSupport til din tablet eller smartphone via et af nedenstående link.

Google Play

App Store

2. Din supporter starter TeamViewer på sin skærm

Imens du downloader og starter appen, åbner din Minuba-supporter på sin computer.

3. Oplys dit ID og evt. adgangskode

Giv dit ID og adgangskode til din Minuba-supporter og tillad deling af skærmen.

Din supporter ser nu din skærm og er klar til at hjælpe dig 🙂