Supporteret systemer & versions nr.

Du kan bruge Minuba på en computer, tablet (iPad eller Android) og smartphone (iPhone og Android), det kræver kun internetforbindelse. Minuba kan derfor bruges når som helst og hvor som helst. På kontoret, i bilen, hjemme, i sommerhuset, kort sagt over alt hvor du er online. Hvis du bruger stregkoder, er det en fordel for dig, hvis du anskaffer dig en stregkodescanner, alternativt kan du dog også bruge kameraet på telefon eller tablet.

Browsere

Du kan bruge Minuba med browserne: Internet Explorer 11, samt den nyeste version af Microsoft Edge, Firefox, Safari og Chrome.

Internetforbindelse

Minuba kan problemfrit anvendes ved lav båndbredde, f.eks. 256 kbit/s. For en god brugeroplevelse anbefaler vi en forbindelser på 1 Mbit/s eller hurtigere.

Kan jeg installere Minuba på min egen server?

Nej. Minuba er et online system, hvor vi har fokus på at holde prisen lav. På den måde undgår du indkøb af servere, installationstid, opgraderinger, strøm m.v. til driften, samtidig sørger vi for drift og backup. Dette holder dine samlede omkostninger nede.