Rediger eller slet brugere

Hvordan kan jeg redigere brugerinformationer?

Læs her, hvordan du redigerer i brugerinformationer, eksempelvis brugerrolle og ansættelsesinformationer.

Når du er på listen over alle dine brugere under ‘Brugere’, skal du vælge den pågældende bruger i listen ved at klikke på det pågældende navn eller ved at klikke på ‘Vis’ ude i højre side af linjen. Du kan nu redigere i brugerinformationerne efter ønske. Afslutningsvis gemmer du ændringerne ved at klikke på ‘Gem ændringer’ under ‘Handlinger’ i højre panel.

Således redigerer du i brugerinformationer i Minuba.


Slet/opsig/spær en bruger i Minuba

Har du en medarbejder som ikke længere skal have adgang til Minuba, så kan du slette/opsige dem, så de ikke længere har adgang.

Når de er slettet/opsagt, vil du stadig kunne se historikken på brugeren.

Når du er på listen over alle dine brugere under ‘Brugere’, skal du blot klikke på “slet” når du har musen over den enkelte medarbejder. Medarbejderen vil nu fremgå under slettede medarbejdere.

sletdfunktion.PNG


Hvordan gendanner jeg en slettet medarbejder?

I nogle tilfælde har du brug for at gendanne og aktivere en slettet medarbejder, f.eks. hvis medarbejderen er blevet genansat. For at gendanne en slettet medarbejder skal du gøre følgende:

Under afsnittet “Slettede medarbejdere” kan du se listen med medarbejdere som er slettede. Hvis afsnittet “Slettede medarbejdere” ikke er vist, så skal du aktivere visningen ved at klikke på knappen “Slettede” øverst på siden.

Visning af brugere

Find den medarbejder du ønsker at gendanne og klik på “Vis”. Herefter klikker du på “Gendan medarbejder”.

Hvis du ikke har tilstrækkeligt med frie licenser til at gendanne medarbejderen, så vil du blive spurgt om du vil købe en licens. Når der er frie licenser, så bekræft at du vil gendanne ved at trykke på “Godkend”. Medarbejderen er nu gendannet og kontoen er aktiv.

Husk evt. at lave en ny adgangskode eller gensende velkomstmail, hvis medarbejderen skal have en ny adgangskode.


Kan jeg finde oplysninger om slettede brugere?

Vil du gerne have oplysninger om dine slettede brugere, så følg med her!

Under brugere kan du vælge at få vist ‘Aktive’ og ‘Slettede’ brugere. Hvis du blot ønsker at se dine slettede brugere, kan du skifte visningen ved at klikke visning til/fra øverst i venstre hjørne.

Visning af brugere

OBS: Hvis du vil genbruge e-mail adressen fra en slettet bruger på en anden, skal den førstnævnte ændres, da der ikke må være to brugere med den samme e-mail.

Du kan se yderligere historisk data fra en slettet bruger ved at klikke på indstillinger (tandhjulet) og vælge ‘ Timesedler’.

Brugere Timesedler i Minuba

Vælger du en periode i værktøjsbjælken hvor den pågældende slettede bruger har registrerede timer, vil de blive vist. Hvis du derefter klikker på deres navn, vil du blive ført til Min Tid, hvor du vil se deres kalender.

Nu ved du, hvordan du finder informationer om dine slettede brugere.