Rediger eller slet bruger

Rediger eller slet let en bruger i Minuba med følgende guide.

Rediger bruger

Når du står på siden, hvor du har oversigten over alle dine licenser og listen over dine brugere, skal du vælge den bruger i listen, som du vil redigerer, ved at klikke på navnet eller på ‘Vis’ ude i højre side. Du kan nu redigere alle brugerinformationerne.

Dette er især praktisk, hvis brugeren skal have nyt kodeord, har skiftet mail adresse eller der er sket ændringer medarbejderens omkostninger.

Slet/opsig/spær bruger i Minuba

Har du en medarbejder, som ikke længere skal have adgang til Minuba, så kan du slette/spærre dem, så de ikke længere har adgang til systemet.

Når de er slettet/spærret, vil du som administrator stadig kunne se brugerens historik, samt registreret timer og materialer. Dvs. at alt det brugeren har foretaget sig bliver fortsat gemt.

Når du er på listen over alle dine brugere under ‘Brugere’, skal du blot klikke på ‘Slet’ når du har musen over den enkelte medarbejder. Medarbejderen vil nu fremgå under ‘Slettede medarbejdere’.

Slet bruger

Hvordan gendanner jeg en slettet medarbejder?

I nogle tilfælde har du brug for at gendanne og aktivere en slettet medarbejder, f.eks. hvis medarbejderen er blevet genansat. For at gendanne en slettet medarbejder skal du gøre følgende.

Under afsnittet ‘Slettede medarbejdere’ kan du se listen med medarbejdere som er slettede. Hvis afsnittet ‘Slettede medarbejdere’ ikke er vist, så skal du aktivere visningen ved at klikke på knappen ‘Slettede’ øverst på siden.

Visning af brugere

Find den medarbejder du ønsker at gendanne og klik på ‘Vis’. Herefter klikker du på ‘Gendan medarbejder’.

gendan sletter bruger / medarbejder

Hvis du ikke har tilstrækkeligt med frie licenser til at gendanne medarbejderen, så vil du blive spurgt om du vil købe en licens. Når der er frie licenser, så bekræft at du vil gendanne ved at trykke på ‘Godkend’. Medarbejderen er nu gendannet og medarbejderen kan nu logge ind.

Husk evt. at lave en ny adgangskode eller gensende velkomstmail, hvis medarbejderen skal have en ny adgangskode.

Kan jeg finde oplysninger om en slettet bruger?

Under brugere kan du vælge at få vist ‘Aktive’ og ‘Slettede’ brugere. Hvis du blot ønsker at se dine slettede brugere, kan du skifte visningen ved at klikke visning til/fra øverst i venstre hjørne.

Visning af brugere

NB! Hvis du vil genbruge e-mail adressen fra en slettet bruger på en anden, skal den førstnævnte ændres, da der ikke må være to brugere med den samme e-mail.

Du kan se yderligere historisk data fra en slettet bruger ved at klikke på indstillinger (tandhjulet) og vælge ‘ Timesedler’.

Brugere Timesedler i Minuba

Vælger du en periode i værktøjsbjælken, hvor den pågældende slettede bruger har registrerede timer, vil de blive vist. Hvis du derefter klikker på deres navn, vil du blive ført til ‘Min Tid’, hvor du vil se deres kalender.

Gå til næste artikel: ‘Adgangskode’

Gå til forrige artikel: ‘Opret eller importer ny bruger’