Opsætning i Minuba til faktura eksportering.

Vi anbefaler at du laver e-conomic opsætningen før at du laver opsætningen i Minuba.
Du kan klikke på følgende link for opsætning i e-conomic

1. Aktivering af e-conomic som økonomisystem

• Klik på “Tandhjulet” oppe i højre hjørne og derefter vælg: “Administration
  • Derefter under ‘Tilvalgsmoduler‘ vælger du “Integrationsmodul til økonomisystem”
  • På “Vælg økonomisystem“-menuen vælger du “e-conomic‘ og trykker på “Gem
  • Derefter skal du logge ind i din e-conomic konto.

Dette login bruger samme brugernavn og adgangskode som du anvender i e-conomic.
NB! Hvis du ændre din adgangskode i e-conomic skal du også logge ind i e-conomic igen i Minuba.

2. Opsætning af e-conomic som faktura.

• Klik på “Eksporter faktura som” under “Salgsfaktura eksport indstillinger” og derefter vælg: “Faktura”
  • Under “betalingsbetingelser for fakturaer” vælger du den forfaldsdato som du oprettet i e-conomic i dette tilfælde “Minuba forfaldsdato
  • Derefter på “Nr på standvare for fakturalinjer med/uden moms” angiver du de nr. på de vare som vi oprettet i e-conomic i vores tilfælde 1 for moms, 2 for uden moms
  • Under “betalingsbetingelser for nye kunder” vælger du f.eks. “Netto 14 dage”
  • Derefter trykker du på “gem”

Derefter har du opsat alt det nødvendige i Minuba til faktura eksport.

3. Import af kunde til Minuba Fra e-conomic (Du kan springe dette trin over hvis det ikke er relevant):

• Gå op i tandhjulet og vælger
  • Derefter trykker du på “kunde-knappen og vælger “importer kunder fra e-conomic”
  • Derefter trykker du “OK” hvis du vil lave en import.

Nu kan du klikke på følgende link for opsætning i e-conomic