Opsætning i e-conomic til faktura eksportering.

Når du har lavet opsætningen i e-conomic kan du klikke her for: opsætning i Minuba

e-conomic opsætning:

1. Oprettelse af Betalingsbetingelser af typen forfaldsdato

Når der sendes en faktura fra Minuba til e-conomic skal der videregives en forfaldsdato dette er kun muligt hvis der eksisterer en betalingsbetingelse af typen forfaldsdato i e-conomic som derefter kan angives i Minuba.

• Klik på “Salg”-fanen og derefter på “Opsætning” i sidebaren.
  • Derefter klikker du på “Betalingsbetingelser” også “Nye betalingsbetingelser”-knappen.
  • I type vælger du “Forfaldsdato” og giver den et passende navn f.eks. Minuba Forfaldsdato.
  • Derefter trykker du på “Gem”
  1. Oprettelse af standardvare for fakturalinjer med og uden moms
    Når der sendes fakturalinjer til e-conomic så vil den lede efter varen i jeres vareliste i e-conomic. Hvis den ikke kan finde dette så vil den tage den standardvare som er angivet i disse felter i Minuba. Dette gøres for at udregne momsen.

Derfor skal der oprettes to varegrupper. én med moms og én uden. Samt at der skal være en vare tilknyttet til disse varegrupper.

Før skal der laves 2 varegrupper:

• Klik på “Salg”-fanen og derefter på “Varer” i sidebaren.
  • Derefter klikker på du “Varegrupper” også på “Ny varegruppe”-knappen
  • Så kan du angive et varenr. og navn til varegruppe f.eks Varer m/moms og Varer u/moms og derefter vælge den korrekte momskonto under indland* f.eks. 1010 – Salg af varer/ydelser m/moms og 1030 – Salg af varer/ydelser u/moms

Derefter skal der laves 2 varer:

• Klik på “Salg”-fanen og derefter på “Varer” i sidebaren
  • Derefter klikker på “Ny vare”-knappen
  • Så kan du angive et varenr. f.eks. 1 og 2 og navn til varen f.eks. Minuba standardvare m/moms og Minuba standardvare u/moms
  • Derefter vælger du de korrekte varegrupper som du har opretter forinden i dette tilfælde Varer m/moms og Varer u/moms.

Derefter har du opsat alt det nødvendige i e-conomic til faktura eksport.

Nu kan du klikke på følgende link for opsætning i Minuba