Opret kunde adresser (kontakt, fakturering og installation)

Du kan oprette 3 forskellige typer af kunde adresser.

Kontaktadresse – den som har bestilt opgaven
Faktureringsadresse – der hvor fakturaen skal sendes til
Installationsadresse – der hvor arbejdet skal udføres

Med mindre andet angives, står fakturerings- og installationsadresse, som værende den samme som kontaktadressen. I mange tilfælde vil du kunne nøjes med kun at angive kontaktadressen.

Der er også mulighed for at oprette standardadresser.

Ved at vælge en standardadresse for en specifik kunde kan du sikre, at den adresse som du hyppigst bruger, bliver valgt, hver gang du opretter en ordre. Der kan angives en standardadresse for hver adressetype : Kontakt-, Installations- og Faktureringsadresse.

For at vælge en adresse som standardadresse, så skal du klikke på den specifikke adresse og derefter sætte flueben på feltet: ‘Standard benyttet adresse for valgt type’.