Brugertyper og priser

I Minuba har vi brugertyper og priser der er lette at forstå. Vi tror ikke på forskelsbehandling, så hos os får du de samme muligheder, stabilitet og hastighed, uanset om du har 5 eller 5.000 medarbejdere.

For at komme igang med Minuba skal du blot vælge brugertype og antal og en passende opstartspakke.

Se en komplet prisliste her.

Brugertyper og priser

I Minuba har vi følgende brugertyper, og din samlet pris vil afhænge af, hvor mange af de forskellige brugeretyper du vælger.

Læs mere om de forskellige brugertyper i Minuba her.

Opstartspakker

I Minuba har vi opstartspakker der passer til alle behov, og mulighed for at tilkøbe ekstra kurser. Se vores forskellige opstartspakker nedenfor eller læs mere om de forskellige opstartspakker og kurser her.

Forrige artikel: ‘Minuba app’en – få adgang til dine opgaver på farten Næste artikel: ‘Dit abonnement i Minuba