Licenser og priser

I Minuba har vi priser der er lette at forstå. Vi tror ikke på forskelsbehandling, så hos os får du de samme muligheder, stabilitet og hastighed, uanset om du har 5 eller 5.000 medarbejdere.

For at komme igang med Minuba skal du blot vælge brugertype og antal og en passende opstartspakke. Se en komplet prisliste her.

Brugertyper/licenser

I Minuba har vi følgende brugertyper, og din licens vil afhænge af hvor mange af de forskellige brugeretyper du vælger. Læs mere om de forskellige brugertyper i Minuba her.

Opstartspakker

I Minuba har vi opstartspakker efter alle behov og kurser til alle behov. Se vores forskellige opstartspakker nedenfor eller læs mere om de forskellige opstartspakker og kurser her.