Kvalitetssikrings dokumenter

Tilføj kvalitetssikring af dit arbejde

Skal du kvalitets sikre dit arbejde skal du huske at tilføje et kvalitetssikrings dokument. Det gør du ved at trykke på ‘vælg kvalitetssikringsdokument’ og finde det dokument du skal bruge på ordren.

Visse ordretyper kan have tilknyttet kvalitetssikring, som automatisk lægges på arbejdssedlen.

NB! Du har mulighed for at tilføje det samme kvalitetssikringsdokument flere gange, hvis det er nødvendigt.

Når du har tilføjet et dokument til ordren og trykker ‘gem’ vil der komme en linje med dokument navnet og der vil komme en ekstra process pil.

For at udfylde kvalitetssikring skal du klikke på ‘Kvalitetssikring’ i proceslinjen og vælge navnet på den kvalitetssikring, som du skal gennemføre.

Du kan nu udfylde dokumentet og klikke på Gem når du er færdig. Når du er færdig har du mulighed for at sende dokumentet via mail til kunden eller printe det ud.

Slet et kvalitetssikringsdokument

Skal et kvalitetssikrginsdokument fjernes fra ordren kan du slette det ved at klikke på skraldespandsikonet på linjen.

Når du sletter et dokument kommer der en pop-up boks, hvor du skal bekræfte at du ønsker at slette dokumentet permanent.