Kan jeg vedhæfte dokumenter, når jeg fremsender en mail?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du kan vedhæfte fotos og PDF-dokumenter, når du fremsender en mail i Minuba. Samt, hvordan du sammenlægger PDF-dokumenter og fotos i ét samlet PDF-dokument.
Når du fremsender en faktura eller anden mail til en kunde, er det altid muligt at vedhæfte dokumenter relateret til den ordre du fremsender en mail vedrørende. Du kan vedhæfte følgende, hvis de er tilgængelige:

• Tilbudsdokument
  • Ordrebekræftelse
  • Kvalitetssikringsdokumenter
  • Dokumentation
  • Fakturakladde
  • Faktura

De enkelte dokumenter vælges under de tilhørende faner placeret øverst i mailvinduet.

Under hvert enkelt faneblad vælges de dokumenter, du ønsker at vedhæfte ved at klikke på det enkelte dokument. Det er muligt at vedhæfte flere af samme type dokument.

Under fanen dokumentation kan du vælge, hvilke dokumenter der skal sendes sammen med e-mailen. Du kan søge efter mappenavn og dokumentationsnavn.

Listen sorteres først efter mappenavn og derefter dokumentationsnavn.

Hvis du har faktureringsrollen kan du vælge, at dokumenter der kun er synlige med rollen ’Fakturering’ også bliver vist på listen.

Vedhæft dokumentation til e-mail

Saml billeder og PDF’er i ét PDF-dokument

Se videoen og lær, hvordan du nemt samler billeder og PDF’er i ét PDF-dokument

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.

Det er muligt at slå alle PDF’er og billeder sammen til en PDF, f.eks en faktura, en ordrebekræftelse, kvalitetssikringsdokumenter samt flere stykker billeddokumentation sammenlagt til en PDF. Dermed undgår du at sende flere vedhæftninger i mailen og i stedet fremsende ét samlet dokument. Det gør det lettere for din kunde, at danne sig et overblik over vedhæftede dokumentation.

Du samler fotos og PDF-dokument ved at klikke i tjekboksen nederst i mailvinduet. Når mailen sendes, vedhæftes alle valgte dokumenter og billeder i mailen, og PDF’er og billeder samles i ét dokument.

Saml alle dokumenter

Dokumenter som f.eks. word og Excel filer bliver stadig vedhæftet separat fra den sammenlagte PDF med indstillingen slået til.