Kan jeg indsætte logo og ændre afsender på mails?

På nuværende tidspunkt kan du vælge mellem at have bruger eller virksomhed som afsender af mails. Det er i øjeblikket ikke muligt at få indsat logo i afsenderfeltet.

Du foretager indstillingen af afsender i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge ‘Virksomhedsindstillinger‘ i menuen.

Virksomhedsindstillinger minuba

Du redigerer i indstillinger for mails ved at klikke på ‘Mailindstillinger‘ under ‘Genveje‘ i højre panel. Den pågældende sektion åbnes og du kan nu vælge den indstilling du ønsker. Som udgangspunkt er afsender sat til at være bruger. Efterfølgende skal du huske at gemme eventuelle ændringer ved at klikke på ‘Gem ændringer‘ under ‘Handlinger‘ i højre panel.