iOS Kalenderen

Følg disse trin for at synkronisere din Minuba kalender med IOS Kalender:

1. Gå til ‘Indstillinger

2. Klik på ‘Mail, Kontakter, Kalenderere

3. Under Mail sektionen vælg ‘konto’

4. Vælg ‘Andre
  5. Vælg ‘Tilføj abonnementskalender

6. Indsæt linket, som du kan finde i Minuba under Administration ?  Brugere ? vælg den bruger du ønsker ? Kalender synkronisering

Obs. ! Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

7. Det var det, nu vil abonnementskalenderen være blandt tilgængelige kalendere i kalender APP’en