Hvordan sikrer jeg mig en fuldt opdateret Brødrene Dahl prisstruktur?

Brødrene Dahl har fik en ny prisstruktur i 2018. I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du:

• Sletter den gamle version af Brødrene Dahls grossistaftale i Minuba
  • Tilføjer den nye version at Brødrene Dahls grossistaftale i Minuba
  • Hvordan du indlæser din rabataftale i Minuba

1. Slet gammel version af Brødrene Dahls grossistaftale i Minuba

Når du skal slette den gamle version af Brødrene Dahls grossistaftale klikker du på tandhjulet og vælger ‘Administration’.

Brødrene Dahl grossist

Herefter vælger du grossistaftaler.

Brødrene Dahl grossist

Find Brødrene Dahl (gl. prisstruktur) og vælg slet til højre.

Brødrene Dahl grossist

2. Tilføj ny version af Brødrene Dahls grossistaftale i Minuba

Når du skal tilføje den nye version af Brødrene Dahl klikker du på ‘Opret ny’ og vælger ‘Tilføj grossist.

tilføj grossist

Vælg ‘Brødrene Dahl’ og klik gem. Du har nu tilføjet den nyeste version med tilhørende nyeste prisstruktur i Minuba.

3. Indlæs din nyeste rabatfil fra Brødrene Dahl

Hvis du har en rabataftale med Brødrene Dahl skal du samtidigt sørge for at indlæse en ny rabatfil.

Hvis du ikke har en rabatfil fra Brødrene Dahl, kan du hente den her.

Her klikker du dig ind på grossistaftalen og scroller ned til ‘Rabataftale’. Følg vejledningen.

Brødrene Dahl grossist

Nu har vi gennemgået, hvordan du sikrer dig den nyeste Brødrene Dahl prisstruktur samt indlæser den nyeste rabatfil.

Rigtig god arbejdslyst!