Hvordan sætter man HMN Naturgas integration op?

Hvis du har en serviceaftale med HMN Naturgas, kan du integrere dine hovedeftersyn og udkald med Minuba.

Det du skal gøre er at gå ind under Administration, rulle ned til Tilvalgsmoduler og vælge HMN integration.

Du vil nu blive taget til HMN opsætningssiden, hvor der er flere dele som skal sættes op.

Først skal du vælge den kunde fra virksomhedens kundeliste som repræsenterer HMN. Hvis HMN ikke allerede eksisterer i kundelisten, kan den oprettes ved at følge denne guide.

Al omsætning fra HMN opgaver vil blive beregnet for denne kunde. Du vil også kunne finde HMN arbejdssedler gennem denne kunde. Det kan være en fordel hvis du opretter HMN som kunde i din virksomheds kunderegister og kun lader Minuba bruge kunden.

Du skal vælge en ordretype, som vil blive brugt på de arbejdssedler I får fra HMN. Det anbefales at der oprettes en ordretype specifikt til dette formål.

Du skal angive din virksomheds HMN login oplysninger, som bruges af HMN til at indentificere virksomheden.

Servicefirma nr. og Kodeord kan du få udleveret af HMN Naturgas.

Når du er færdig med opsætningen, klikker du på gem.

Din HMN naturgas integration er nu aktiv.

Relaterede guides:
Hvordan bruger jeg HMN Naturgas integration?