Hvordan registrerer jeg mig som demo-bruger i Minuba?

For at kunne bruge Minuba skal du først have en bruger. Det er muligt at registrere en gratis demo konto hos Minuba, som kan bruges i 30 dage. Læs mere her

Man kan både registrere sig som bruger via webapplikationen samt på Minuba app’en til Android.

For at registrere sig som demo-bruger ved at vælge “Registrer” på login siden.

Vær opmærksom på, at det kun er muligt at have en Minuba konto pr. e-mail adresse.