Hvordan linker jeg til min hjemmeside i en mail?

Du kan oprette hyperlinks i dine mailskabeloner i Minuba.

Når dine kunder modtager mailen, kan de klikke på linket på samme måde, som du kan klikke på dette link.

For at indsætte et hyperlink i din mailskabelon skal du gøre følgende:

1. Opret en ny mailskabelon (Administration -> Skabeloner -> Opret ny ->Skabelon -> vælg ‘Mail’ som skabelontype). Eller rediger en som allerede er oprettet.

2. Når al teksten i skabelonen ser korrekt ud, klikker du på ‘Kilde’-knappen:

3. Opret din hyperlink ved at skrive (eller kopiere):

<a href=”http://www.minuba.dk/”>Klik her</a>

4. Klik derefter på “kilde” igen for at sikre dig at linket ser korrekt ud.