Hvordan bruger jeg Vibrant sammen med Minuba?

Tilmelding og opsætning af Vibrant i Minuba

Tilmeld din virksomhed til Vibrant

Opsætning af Vibrant i Minuba

Sådan benytter du din Minuba app som betalingsterminal

Tilmelding og opsætning af Vibrant i Minuba

I Minuba kan du nu benytte Vibrant til at modtage betalinger direkte via en Android-telefon. I Minuba appen vælger du blot, at betalingen af fakturaen skal ske via betalingskort, og så omdannes din telefon til en betalingsterminal, der kan acceptere kortbetaling fra kunder direkte på stedet. Vibrant accepterer 99% af alle kort i Danmark. Når betalingen er gennemført, er transaktionen automatisk registreret i Minuba.

OBS!  Pt. virker løsningen dog kun for Android.

Tilmeld din virksomhed til Vibrant

For at du kan modtage betaling med Vibrant, skal din virksomhed være tilmeldt Vibrant.

Tilmeld din virksomhed til Vibrant her

1. Indtast dine virksomhedsoplysninger, så kontakter Vibrant dig direkte.
  2. Du vil modtage en kontrakt og et link til at fuldføre KYC-processen*.
  3. Når KYC-processen er afsluttet, giver Vibrant dig en API-nøgle.

OBS! Husk at downloade Vibrant appen.

Du er nu klar til at opsætte Vibrant i Minuba.

Opsætning af Vibrant i Minuba

Når du er tilmeldt Vibrant kan du begynde din opsætning i Minuba.

1. Klik på Tandhjulet -> Administration -> Online betalingsudbydere -> Vælg ”Vibrant” i dropdown menu
  2. Indtast den API nøgle som du har modtaget fra Vibrant.
  3. Under ”Terminaler” skal du vælge hvilken bruger, der skal tilknyttes hvilken terminal. Flere brugere kan godt tilknyttes den samme terminal.
  4. Du er nu klar til at benytte Vibrant

Sådan benytter du din Minuba app som betalingsterminal

Når Vibrant er opsat i din Minuba, benytter du Vibrant direkte gennem Minuba appen. På den måde kan du nemt og hurtigt få betaling på stedet, ved at kunden lægger sit betalingskort direkte ned på din telefon.

Gå i ’Fakturering’ på menuen til venstre, klik på de 3 prikker ud for den faktura det drejer sig om, og vælg ’Betal faktura med Vibrant”. Derefter åbner Vibrant appen, og kunden kan betale med sit betalingskort.