Hvordan bruger jeg HMN Naturgas integration?

Når du sat HMN integrationen op via denne artikel:

Hvordan sætter man HMN integration op?

kan du overføre dine kunde fra HMN til Minuba. Det gør du ved at gå ind på “Kunder” og vælg knappen “Importer kunder” => “importer kunder fra HMN naturgas”

Det tager lidt tid at hente alle kunder fra HMN. Hvis et problem opstår bør du undersøge om din HMN indstillinger er korrekte.

Nu er alle kunderne overført til Minuba og du kan bruge dem til at oprette HMN udkald.

HMN udkald
Det gør du ved at bruge “opret ny” og vælger “HMN ordre”

Så vil du blive taget til en side som er lavet kun til oprettelse af HMN ordre. Det er den eneste måde at lave HMN udkald på.

Så søger den igennem dine importerede HMN kunder på navn og adresse.
Når du har fundet kunden vil siden ændre sig og du kan se alle informationer relateret til kunden og service aftalen. Når du er tilfreds med ordren trykker du på “opret udkald” til højre på siden.

HMN Hovedeftersyn
Du vil blive notificeret omkring HMN hovedeftersyn via mail, når de bliver oprettet i HMN. Du kan overføre disse opgaver til Minuba ved at gå ind i “Overblik” og finde knappen “import ordrer fra HMN Naturgas”

Når du trykker på knappen overfører du alle hovedeftersyn du har liggende til Minuba. Hovedeftersynene vil dukke op som ordre i “overblik”.

Om HMN arbejdsedler
HMN arbejdsedler fungerer som normale arbejdsedler på nær nogen få detaljer. HMN er ikke interesseret i almindelige faktura, de vil have deres sendt på elektronisk. Det vil sige at alle materialer som står på arbejdssedlen vil blive sent til HMN naturgas når arbejdssedlen afsluttes.

Er du i tvivl om det er en HMN relateret arbejdseddel kan du finde ud af det ved at finde “HMN Naturgas” under genveje:

Hvis den ikke findes, er det ikke en ordre der bliver sent til HMN.

Om at sende en regning tilbage til HMN

Når man skal sende forbrug afsted til HMN gøres det via godkende fakturaen som ligger på arbejdseddel.

Du behøves ikke at sende den på mail eller via offentlig faktura  den vil selv blive sent afsted til HMN.