Hvordan bruger jeg fakturaindlæsning fra Faktura-Boks

Minuba har integration til Faktura-Boks som kan bruges til at hente EDI-linjer ind i Minuba. Hvis du ikke har en konto i e-faktura i forvejen, kan du læse mere om produktet her: faktura-boks.dk

Der er kontaktinformation på siden som du kan skrive til for at få oprettet en Faktura-Boks konto.

Det første du skal er at slå modulet til:

Hvis du har en Faktura-Boks konto i forvejen skal du skrive en mail til: info@faktura-boks.dk, hvor der står at du ønsker at få brugernavn og adgangskode tilsendt.
Faktura-Boks skal også bruge en “Brugernøgle til API (authkey)”, den finder du under Administrator->Brugere -> vælg en administrator bruger -> Udvidede indstillinger.

Herefter skal de indtastes:

Du har mulighed for at hent fakturalinjer første gang ved klikke på “Hent fakturalinjer nu”

Herefter vil de linjer I godkender i Faktura-Boks kommer direkte ind på den arbejdsseddel I har valgt i Minuba, i faste intervaller i dagstimerne.