Hvordan afstemmer jeg mine kunders bankindbetalinger via FI?

Når du i din netbank har hentet dine FI-indbetalinger som fil, skal de indlæses i Minuba.

Klik på menuen “Fakturering”.

Herefter klikker du på Import/eksport, hvor du vælger Import FI-indbetalinger.

Importer FI-Indbetalinger

Du indlæser nu den fil med dine FI-indbetalinger, du har hentet i din netbank. På din skærm ser du nu en oversigt over de indbetalinger, du har indlæst. Hvis du vælger at gemme de indlæste FI-indbetalinger, vil du se, at de udlignede “Godkendte” fakturaer rykkes ned under “Betalte” fakturaer.