Hurtig opsætning af e-conomic m. faktura eksport

Denne guide er til hjælp med en hurtigt opsætning imellem e-conomic og Minuba med faktura eksport.

Guide:
Vi anbefaler at du følgende denne opsætning i følgende rækkefølge:

1. Opsætning i e-conomic til faktura eksportering.
  2. Opsætning i Minuba til faktura eksportering.

Fordelen ved faktura eksport er at alle fakturaer automatisk bliver bogført på kunden og ligger som en åben postering som du kan udligne i e-conomic.

Derefter kan du nemt udligne dine fakturaer i Minuba ved følgende:

• Klik ind på “Fakturering”-fanen.
  • Klik på “import/eksport”-knappen og vælger “importer betalinger fra e-conomic“.

Derefter bliver de udlignet faktura fra e-conomic markeret som betalt i Minuba

Eksport af rykker til e-conomic
Du kan få eksporteret dine rykkere som finansbilag til en kasseklade i e-conomic. Pga. begrænsninger i e-conomics API er det ikke muligt at få dem eksporteret til rykkermodulet. Når du aktivere eksport af rykkere, så vil alle fremtidige rykkere blive eksporteret. Du skal vælge hvilken kasseklade rykkerne skal overføres til, hvilken modkonto evt. gebyr skal konteres til og hvilken modkonto evt. renter skal konteres til.
Hvis en rykkere sender bliver afvist, vil der blive oprettet en modpostering i kassekladen.