Minuba API

Minuba har et API, som kan bruges af programmører eller andre personer med teknisk viden, som har interesse i at integrere deres eget system til Minuba.

Du finder API’et, samt dokumentationen på engelsk ved at klikke her.

Hvis du kunne tænke dig en API key, er du velkommen til at skrive til info@minuba.dk med kort forklaring af hvem I er, og hvordan I kunne tænke jer at bruge API’et. Derudover skal vi bruge  kontaktoplysninger (mail og telefonnummer) på en ansvarlig person.

Forrige artikel: ‘Send SMS-beskeder fra Minuba via GatewayAPI’