Grossistbestillinger

Bestil varer fra Solar til din arbejdsseddel

Under Grossistbestillinger kan du bestille varer fra Solar webshop direkte til din arbejdsseddel i Minuba, hvis du har slået det til under Administration -> Grossistaftaler -> Solar indstillinger.

Inde på arbejdssedlen kan du under afsnittet Grossistbestillinger trykke på knappen “Vælg og bestil materialer” (bemærk at dette afsnit kun er synligt, hvis du har slået funktionen til).

Du bliver nu ført over til Solars webshop, hvor du kan handle materialer til din ordre i Minuba. Bemærk at feltet rekv. skal være udfyldt med det korrekte ordrenummer fra Minuba, for at varerne automatisk kan komme ind på den korrekte arbejdsseddel i Minuba.

Når du er færdig med at finde materialer i Solars webshop til din arbejdsseddel, sender du ordren.

Når du genindlæser siden med din arbejdsseddel i Minuba, ser du en bekræftelse på at ordren er på vej fra Solar.

Når Solar har dannet en elektronisk ordrebekræftelse for bestillingen, lægges denne op på en FTP, hvorefter Minuba henter den. Der kan gå op til 20 minutter, fra du har afgivet ordren i Solar webshop, til materialerne kan ses på din arbejdsseddel i Minuba.

Når Minuba har hentet ordrebekræftelsen og knyttet den til arbejdssedlen, bliver de bestilte materialer overført og kan ses på arbejdssedlen under afsnittet ‘Grossistbestillinger’. Du kan se på bestillingen og dens linjer, hvilken status de har.

Når en linje har status ”Leveret” kan den overføres til materialeregistrering. De enkelte linjer får status ”Leveret” så snart der er modtaget en følgeseddel fra Solar der angiver at det bestilte materiale er leveret. Du har også mulighed for selv at frigive de enkelte linjer ved manuelt at markere dem som ”Leveret”. Dette gøres ved at trykke på knappen:

Overfør materialer fra grossistbestillinger til arbejdsseddelen

Du åbner en grossistbestilling op ved at klikke på knappen “Vis” (i højre side af linjen). For at overføre alle linjer fra grossistbestillingen trykker du på knappen “Overfør”.

For at afvise bestillingen trykker du på “Afvis”. Bemærk at det kun er indlæsningen til arbejdssedlen du afviser, købet er stadig foretaget.

I dialogen som kommer frem, kan du overføre eller slette enkelte linjer ved at klikke på enten overfør-ikonet eller slet-ikonet og derefter på ‘OK’.

Gå til næste artikel: ‘Godkend EDI faktura’

Gå til forrige artikel: ‘Kvalitetssikring’