Google calendar

Gå til Google kalender (https://calendar.google.com)

1. Klik på pilen ved ->Andre kalendere -> i venstre side af skærmen
  2. Klik -> Tilføj via webaddresse ->
  3. Kopier linket som du finder i Minuba under ->Administration -> Brugere-> (vælg den bruger du ønsker)->Kalender synkronisering og indsæt det i feltet ‘Webaddresse’.

Obs. ! Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

4. Efter et øjeblik vil kalenderen komme frem i venstre side af skærmen

Eventuelt:

1. Klik på pilen på den nylig oprettede kalender og vælg ‘kalenderindstillinger’
  2. Ændre navnet på kalenderen til Minuba eller hvad du måtte ønske.