Effektiv hverdag med ProSave og Minuba

Med integration til ProSave sikrer du, at bestillinger sendt via ProSave får korrekt rekv. nr. Konkret sker det ved, at brugeren kan vælge, hvilken Minuba-sag materialeindkøb er knyttet til, på checkout i ProSave.

Brugeren behøver ikke huske på sagsnumre, og det sikrer, at når faktura kommer fra grossisterne matches den automatisk med den rigtige sag.

Det øger effektiviteten og dermed spares penge. Hver dag.

Minuba og ProSave

Konfiguration er meget enkel og skal foretages én gang pr. bruger.

1. Find ”Brugernøgle til API” i Minuba. Det står nederst i brugerprofilen i Minuba under ”Udvidede indstillinger”. Hvis den er tom, kan du generere en ny ved klik på ”Lav ny nøgle”.

2. Kopiér nøglen til udklipsholder

3. Indsæt nøglen på brugerens profil i ProSave, og gem.

Nu vil der være en ”Find ordre/sag”knap på checkout i ProSave.

Masken der styrer rekv. nr. i ProSave justeres på leverandør-siden og gælder for alle brugere. Standard er [sagsnr.][initialer].

Bemærk, man kan altid indtaste manuelt rekv. nr. i ProSave.

Minuba og ProSave