App: ny navigationsmenu giver bedre overblik

Minuba app til håndværkere

Forbedret overblik og hurtigere navigation

Vi har effektiviseret appens design for at både du og dine medarbejdere hurtigere kan tilføje timer og materialer på en sag og udfylde kvalitetssikring på farten.

Med appens nye menu øverst på din arbejdsseddel, kan du nemt og hurtigt navigere frem og tilbage mellem de forskellige afsnit: Opgave > Materialer > Timer > Kvalitet > Faktura. De afsnit du kan se i navigationsmenuen afhænger af, hvilken rolle du har i Minuba. Når du har været igennem hele dit flow, er du klart til at fakturere – nemmere bliver det ikke!

Fra tilbud til fakturering med få klik

Ved at klikke på en af pilene i navigationsmenuen, kommer du hurtigt ind på et afsnit hvor du kan registrere dine omkostninger eller udfylde information. Som før, tilføjer du nyt ved at klikke på “+” i bunden af skærmen. Ikonet er blevet større og nemmere at ramme.

For at du skal føle dig ekstra sikker, har vi bevaret muligheden for at benytte dig af ‘Handlinger’ oppe i højre hjørne, uanset hvor du befinder dig.  Her kan du stadig se og tilføje alt hvad du har brug for til dine sager, præcis som før.

Vi håber at appens nye design kan være med til at gøre din hverdag mere effektiv.

God arbejdslyst!