Aktiver integration til proEBITDA

I Minuba har du mulighed for at aktivere en integration til proEBITDA. proEBITDA viser dig, hvilke opgavetyper, kunder og medarbejdere, du tjener pengene på.

Denne guide gennemgår hvordan du opsætter integrationen til proEBITDA.

Sådan finder du proEBITDA:

Du finder proEBITDA ved at gå til Administration -> Forretningsoptimering.

Du vil derefter blive ført til proEBITDA administrationssiden.

Opsæt din proEBITDA integration

For at opsætte integrationen skal du først sende dine kontaktinformationer til proEBITDA. Dette kan kan du gøre i formularen under ”Send dine kontaktinformationer til proEBITDA”. Herefter vil proEBITDA kontakte dig om at gennemgå mulighederne i proEBITDA.

Aktiver bruger API nøgle

For at proEBITDA kan hjælpe dig, skal de have mulighed for at hente information fra Minuba. proEBITDA skal derfor bruge en API nøgle fra en af dine administratorer. Dette kan gøres ved at vælge en administrator i listen og klikke på ”Aktiver brugeren”. Hvis den valgte bruger allerede har en API nøgle, så vil denne nøgle blive brugt her. Hvis ikke brugeren har en API nøgle vil der blive genereret én.

Du skal selv sende denne nøgle via mail til troels@proebitda.dk.

Skift aktiv bruger

Hvis du gerne vil skifte den aktive bruger, har du mulighed for det ved at klikke på ”Skift til anden brugers API nøgle”.

Når du vælger at skifte aktiv bruger, vil vi pr. standard slette brugerens API nøgle for at sikre at proEBITDA ikke længere kan hente data fra din Minuba via denne nøgle. Dette sletter nøglen helt fra brugeren, hvilket gør at den ikke kan benyttes af andre integrationer i Minuba.