Abonnementsoversigt

Det er vigtigt for os, at prisen for dit abonnement er til at forstå.

Vi vil derfor give dig adgang til selv at kunne se og ændre abonnementet, så det passer til nuværende behov.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan:

1. Du selv kan tilpasse og forny dit abonnement
  2. Du tilføjer eller fjerner  brugerlicenser, så dine medarbejdere kan få adgang

Fornyelse af abonnement

Når det er tid til at forny dit abonnement, vil vi minde dig om det og vise dig abonnementsoversigten.

Vil du selv se abonnementsoversigten, skal du:

1. Klikke på tandhjulet oppe til højre
  2. Vælge “Administration”
  3. Vælge “Abonnementsoversigt” på listen

Nu vil du kunne se, hvad dit abonnement koster pr. måned. Tryk på “Forny abonnement” for at komme videre.

Du vil nu komme til en ny side, hvor du kan vælge den ønskede periode ved at klikke på “Vælg betalingsplan”.

Herefter skal du tage stilling til, hvilke brugerlicenser du skal have i Minuba. Se billedet herunder:

Det vigtige i denne oversigt er, at du får tilpasset dine licenser til det antal aktive medarbejdere, du har oprettet i jeres Minuba. Du kan kan både fjerne og tilkøbe yderligere licenser. For at tilføje en licens skriver du 1, for at fjerne en licens skriver du -1.

Har du for mange aktive medarbejdere, kan du klikke på “tandhjul” -> “Administration” -> “Brugere”, hvor du evt. kan slette de medarbejdere, du ikke længere har brug for.

Når du foretager ændringer i antal brugere og perioder, kan du altid følge med i prisen i boksen til højre. I dette tilfælde vil mine ændringer koste 6.564 for perioden 01-10-2017 til 14-09-2018:

Tilpasning af abonnement

Når du skal oprette en ny medarbejder kan det være, at du skal tilpasse dit abonnement.

Opret den nye medarbejder ved at klikke på plusset “opret ny” oppe i højre hjørne og vælg opret medarbejder.

Du får nu følgende pop-up frem, hvor du kan vælge, hvilken type det skal være. Hvis du har licenser, som du ikke har aktive medarbejdere til, står de i kolonnen “Frie licenser”.

Har du frie licenser for den valgte licenstype, klikker du på “Opret”.

Har du ikke frie licenser for den valgte licenstype, vælger du “Køb licens” og kommer videre til “Tilpas abonnement”. Her kan du vælge de licenser, du har behov for. Ved du, at du skal ændre flere licenser end bare én, så kan du tilføje/fjerne dem på en gang.

Vælg de de ønskede licenser, klik på “Gå til betaling” og bekræft dine ændringer.

Når du har trykket “Bekræft”, kan du betale din faktura med Dankort med det samme.

Ved opsigelse/sletning af en bruger

Hvis du ikke længere har behov for en bruger, så kan du altid opsige/slette brugeren.

Når brugeren er opsagt/slettet, refunderer vi de hele måneder, der er tilbage af den nuværende abonnementsperiode for den nedlagte licens. Har du betalt forud for en bruger, så vil modregningen ske ved den næste faktura fra Minuba.

Her er 3 eksmpler:

Eksempel 1

Abonnement udløber d. 1/10
Licens/bruger slettes d. 20/8
Der refunderes 1 måned

Eksempel 2

Abonnement udløber d. 15/10
Licens/bruger slettes d. 16/9
Der refunderes 0 måneder

Eksempel 3

Abonnement udløber d. 15/10
Licens/bruger slettes d. 3/7
Der refunderes 3 måneder