Walor

Simpel og brugervenlig whistleblowerordning til en fast lav pris

Walor er eksperter inden for whistleblowerløsninger, og kan derfor nemt hjælpe jer med at implementere en whistleblowerordning, så I overholder whistleblowerloven.
Loven omfatter ALLE virksomheder med mere end 49 ansatte (opgøres ikke i årsværk, men det faktiske antal ansatte). Bare rolig, det tager ikke mere end én time at komme i mål med implementeringen sammen med Walor!

 

Designet efter branchens behov

Platformen er udarbejdet efter forståelsen af, at en håndværkervirksomhed har en stor medarbejderstab i driften og en meget lille administrativ kerne, som varetager et hav af opgaver, der skal løses på den halve tid.

Vi har derfor bygget et hav af automatiseringsløsninger i platformen, som gør det muligt for jer at overholde juridiske deadlines uden at skulle røre en finger, og dermed kun bruge platformen når der faktisk kommer noget alvorligt ind af brevsprækken, der skal behandles.

Digital rapporteringskanal - Adgang fra alle slags enheder

Den digitale rapporteringskanal kan tilgås fra alle enheder (Apple, Samsung, Huawei osv.), hvilket gør det nemt for jer som håndværkervirksomhed at dele linket til denne rapporteringskanal og dermed vide jer sig sikker på, at alle har adgang til denne.

Indberetninger kan foretages fortroligt og anonymt, hvor der er mulighed for at uploade bevismateriale til sagen. Ydermere giver platformen mulighed for, at whistlebloweren som har sendt en indberetning, efterfølgende kan kommunikere med de(n) valgte sagsbehandler(e), så der større chance for at få opklaret sagen.

Er der behov for juridisk hjælp, så har vi de helt rigtige partnere i vores netværk

Walor tilbyder udover whistleblowerordningen muligheden for at tilgå Walors partnernetværk og de rabat og fordelsaftaler, som er blevet forhandlet af Walor på vegne af de eksisterende kunder. I vil dermed altid have mulighed for at søge hjælp og finde den rigtige partner igennem vores univers.

Bliv kontaktet af Walor.