Minuba og BDO

Få styr på dine nøgletal, mester!

Med Minuba kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dine vigtige nøgletal. Med denne viden får du blandt andet mulighed for, som professionel håndværker at træffe vigtige, økonomiske og driftsmæssige valg. Dog skal der nogen gange en god sparring og rådgivning til, for at få det maksimale ud af denne data.

Derfor, har vi teamet op med BDO som kan hjælpe dig med professionel rådgivning og sparring, så du kan blive endnu klogere på din forretning!


To håndværkere der står med armene over kors foran en hvid varevogn

Et stærkt samarbejde, der hjælper dig med at stå stærkere i branchen

Vi ved, at det kan være svært at bevare overblikket over forretning, de mange sager og opgaver.

Derfor har vi i samarbejde med BDO fyldt værktøjskassen med faglig viden og data, så vi kan tilbyde vores fælles kunder den unikke mulighed for rådgivning og sparring.

Med dette samarbejde, vil du som kunde få mulighed for at få kvalificeret sparring på ellers komplekse økonomisk nøgletal og data, som allerede findes i din Minuba, og som gør dig endnu klogere på din forretning.

Derfor kan vi sammen gøre en forskel for dig.


Hvordan ser din nøgletal ud, mester?

Hvordan ser økonomien og de daglige udfordringer ud for de danske håndværkere? Og hvad skal der til for at forbedre din virksomheds indtjening og bundlinje?

Baseret på regnskabstal, brancheanalyser og generel indsigt i og viden om bygge- og anlægsbranchens aktører, hjælper BDO’s branchespecialister dig gerne med svarene.

Du kan få svar på alt lige fra, hvad der skal til for at forbedre virksomhedens indtjening og bundlinje, til hvad der findes af typiske udfordringer i den danske håndværkerbranche

Infografik der en cirkel der illustrerer processen fra planlægning, til overblik og effektivitet

PC der er inde på Minuba

Hvad er det for data som Minuba kan hjælpe mig med?

I Minuba registrerer du alle dine omkostninger på din arbejdsseddel (penge ud), og får dem overført til din faktura, hvor de bliver til indtægter (penge ind). Sådan sikrer du dig, at dine rapporter viser de rigtige tal i forholdet mellem dine omkostninger og indtægter.

Har du købt for mere end hvad du har solgt for i år? Hvordan ser dit materialeforbrug egentlig ud, eller er der en ordretype som ikke generere særligt stor indtægt? Hvordan sikrer jeg, at jeg får overskud resten af regnskabsåret?

Svaret på disse spørgsmål, vil en professionel rådgiver hjælpe dig med, takket være den data du allerede har i din Minuba.

Er du nysgerrig på dine nøgletal? Så læs mere om ‘Perioderapport’ her.


Hvordan klarer du dig i forhold til konkurrenterne?

BDO er specialister indenfor økonomi og rådgivning og kan derfor hurtigt sammenligne de bedste håndværksvirksomheder i branchen med det samlede gennemsnit, og på den måde kan du få glæde af indsigten i, hvilke fokuspunkter de har, og hvordan de gør det bedre – uanset om du er el-installatør, murer, maler, tømrer eller VVS’ere.

Det er blandt andet også med denne viden, at BDO har udviklet ‘Virksomhedseftersyn for håndværkere’, så du som virksomhedsejer i en dansk håndværkervirksomhed kan få et indblik i, hvordan det går virksomheden på forskellige parametre i sammenligning med andre virksomheder i branchen.

Indtast dine nøgletal i ‘Virksomhedseftersyn’ her og se, hvordan du klarer dig i forhold til konkurrenterne i håndværkerbranchen.

Find ud af, hvordan du klarer dig i forhold til konkurrenterne med Minuba og BDO

Frank Barrit fra BDO

Individuel rådgivning med BDO

”BDO kan give dig individuel rådgivning takket være den data som allerede er tilgængelig i din Minuba, så du kan optimere din forretning baseret på dine egne tal og data.”

– Frank Barrit, senior partner BDO.


Se videoen og bliv klogere på Minubas partnerskab med BDO

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.