Murerfirmaet Maz: Minuba er helt sikkert et system, som jeg vil anbefale til andre

Minuba har givet mere fritid til Murerfirmaet Maz

Det er ingen hemmelighed at Martin Amhøj Zabell er en travl mand. Til dagligt driver han Murerfirmaet Maz, som beskæftiger 6 mand – 4 svende og 2 lærlinge. Murerfirmaet har eksisteret siden 2014 og udfører alt indenfor murerarbejde, hovedsageligt nybyg (skalmuring) og service/reparationsarbejder.

Da Martin startede Murerfirmaet Maz, var det med pen og papir. Det gik fint i starten, men da virksomheden voksede, og hans kones malerfirma blev koblet på virksomheden, så gik den ikke længere.

Før Minuba brugte vi pen og papir, SMS og Google-kalender, i et forsøg på at koordinere vores hverdag og medarbejderne imellem. Og det var mest ved medarbejderne at vi tabte den. Det var simpelthen planlægningen det smuttede på. Hvad der skulle ske, hvordan det skulle ske og hvornår det skulle ske.

Han gik derfor i gang med at kigge efter et digitalt værktøj. Det var vigtigt for ham at systemet var nemt at bruge, og at der var en god og gratis support. Og der gik ikke længe før han hørte om Minuba, fik kontakt og fik implementeret det i forretningen: “Overgangen fra pen og papir til Minuba gik nemt og smertefrit. Efter at jeg havde kontaktet Minuba, fik jeg en fin gennemgang af systemet – hvordan og hvorledes og om det var det, jeg søgte. Og det synes jeg og valgte af sige ‘ja tak’. Små 14 dage efter kom de ud og satte det op.” udtaler Martin.

Mere fritid og færre ting, som falder mellem to stole

Efter implementeringen af Minuba er han ikke længere på arbejde hele tiden. Det er noget som familien sætter stor pris på: “Det største udbytte, som jeg har fået af Minuba, det er fritid! Jeg er ikke altid på arbejde længere. Det kan min familie også godt mærke. Og det er vi alle sammen glade for.”

Derudover er der langt færre ting, som falder ned mellem to stole. Og Martin har nu det total overblik over forretning. Han kan nemt og hurtigt lægge opgaver ind og kan let se, hvis der er noget han skal tjekke op på. Eller som er tæt på en overskridelse af tidsplanen:

“Efter at vi fik Minuba har vi fået mere tid, fordi jeg har væsentligt mindre tid på kontoret. Jeg har færre ting, der falder mellem to stole. Fra vi modtager sagen, til vi har den oppe og køre, ligger den allerede i systemet. Jeg kan lægge ind, hvornår den skal udføres, hvordan den skal udføres og hvornår den skal være afsluttet. Og så snart jeg er logget på, siger Minuba, at der er noget, som jeg skal være obs på. Der er noget her, som ikke er blevet sat i gang. Det har gjort det nemmere, det har gjort at jeg egentlig kan slippe det tidligere, end hvad jeg nok har haft gjort før.”

Minuba har givet Martin meget mere overblik og han slipper i dag helt for unødvendige og tidskrævende opkald fra sine svende: “Efter vi fik Minuba, har vi fået mere styr på det. For at sige det mildt. Vi snakker mindre sammen, fordi vi kan planlægge en uge, 14 dage – ja en måned frem i tiden. Opgaverne kan vi lægge ind og vi kan sidde og kigge på det samme. Jeg kan arbejde klokken sent om aften, hvis det er det jeg har lyst til. Og det kan være klar til mine medarbejdere om morgen. Der er ikke rigtig noget at tage fejl af og hvis der er spørgsmål til noget, jamen så hjælper Minuba gerne enten supportmæssigt direkte eller på fjernsupport.” udtaler han.

Video: Derfor bruger Murerfirmaet Maz Minuba

Gnidningsfri implementering og selvstændige medarbejdere

Med Minuba har Murerfirmaet Maz udover et større overblik også effektiviseret svendenes hverdag betydeligt. Svendene skal ikke længere vente på, at Martin fortæller dem, hvor de skal hen og hvad for nogle opgaver de skal udføre – på dagen. I Minuba kan han nemt oprette sagerne på forhånd. Faktisk starter det allerede fra han opretter tilbuddet eller ordren i Minuba.

Minuba har, efter vi fik det fuldt inkorporeret, givet et meget større overblik i dagligdagen. Jeg ved, hvad folk skal og folk ved, hvad de skal.

Udover at hans hverdag som murermester er blevet nemmere, så har servicelederen og svendende også fået en meget nemmere hverdag med mere overblik:

“Min serviceleder har styr på, hvad der skal ske og hvordan det skal ske og hvornår det skal ske. Han kan sætte medarbejderne ud på sagerne, og de kan via systemet direkte sende alting: dokumentation, timer, materialeforbrug. Det hele! Det har gjort det meget nemmere for os at drive en virksomhed, hvor vi også præstere at få fulde opdateringer.”

Ledelsesoverblikket – en ekstra lille gimik

Da vi spurgte Martin om, hvad hans yndlingsfunktion i Minuba var, så tøvede han ikke et sekund: Det er ledelsesoverblikket: “Min yndlingsfunktion i Minuba er ledelsesoverblikket! Det er en ekstra lille gimik, hvor man lige får sine præstation i virksomheden med. Det synes jeg er meget fedt, sådan lige bliver sat i statistik og grafer for en, hvad det er man får lavet. Det synes jeg er fedt!”

Derfor anbefaler Murerfirmaet Maz Minuba til andre

Smilet var stort og svaret var kort og præcist, da vi spurgte Martin om, hvorfor han vil anbefale Minuba til andre: “Minuba er det rigtige for os, da selve brugerplatformen er nem og overskuelig. Både for mig selv, når jeg sidder på PC og laver mange af tingene, men også for mine medarbejdere på den mobileversion, som de bruger. Den er nem og overskuelig fra indberetning af timer til materialeindberetninger. Det er nemt og lige til!”

Minuba er helt sikkert et system, som jeg vil anbefale til andre, som står i de samme problematikker, som jeg gjorde inden.

Vil du også i gang med at bruge Minuba?

Kontakt os på tlf: +45 7070 2037 og hør mere om, hvad Minuba kan gøre for dig og din virksomhed.

Del indholdet