Solar

En af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder

Solar er en del af Solar-koncernen, som er én af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder.

Solars globale tilstedeværelse giver dig adgang til et bredere varesortiment, men er ligesom Minuba ikke større end, at de altid er i nærheden og giver dig den support, du har behov for. Uanset dit behov for support og assistance, står Solar klar til at hjælpe med projektledelse og teknisk support. Og med vores kompetente supportteam ved din side får du tid til at fokusere på din kerneforretning.

Solar Danmark er én af Danmars største grossister inden for el, vvs, industri og klima/energi. De har 7 kundecentre fordelt over hele landet, med hovedkontor og centrallager i Vejen. Centrallageret er på 45.000 m² og rummer mere end 215.000 artikelnumre.

Solar: Varelevering på dine præmisser

Hvorfor spilde tid bag rattet, når du kan bestille en Fastbox med de ting, du står og mangler nu og her?

Med skiftende arbejdspladser og tider er det ofte uforudsigeligt, hvor man som håndværker skal have sine varer leveret. Nogle gange kan et fast ugentligt tidspunkt og sted være løsningen, mens andre uger kræver daglig levering på forskellige arbejdspladser.

Solar Fastbox sørger for, at du får en hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Du får leveret varerne efter dine præmisser - der hvor du er.

 

Få din faktura fra Solar direkte på sagen

Undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist med elektronisk fakturering via EDI. Med Minuba får du automatisk knyttet fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Minuba samler dermed både materialerne fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel.

Dette bliver gjort med det samme, så du hurtigere kan få sendt din egen faktura af døren!

Solar som grossist i Minuba

Tilføj Solar som grossist i Minuba og få adgang til hele deres materialekatalog, når du skal registrere materialer på en sag i Minuba. Integrationen gør endvidere, at du automatisk får dine indkøbsfakturaer fra Solar ind på den relevante sag i Minuba. Dermed sørger du for, at få faktureret kunden for alle forbrugte materialer.

Har du tilmeld en rabataftale med Solar, kan rabatfilen indlæses, så du altid har de opdaterede priser i dit Minuba.