Tilføj Solar som grossist i Minuba

Grossist med over 150 års erfaring

Solar er en del af Solar-koncernen, som er én af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder.

Solars globale tilstedeværelse giver dig adgang til et bredere varesortiment, men er ligesom Minuba ikke større end, at de altid er i nærheden og giver dig den support, du har behov for. Uanset dit behov for support og assistance, står Solar klar til at hjælpe med projektledelse og teknisk support. Og med vores kompetente support-team ved din side får du tid til at fokusere på din kerneforretning.

Solar Danmark er én af Danmars største grossister inden for el, vvs, industri og klima/energi. De har samlet 7 kundecentre fordelt over landet, med hovedkontor i Vejen, hvor centrallageret på 45.000 m2 med 45.000 m2 med mere end 215.000 artikelnumre findes.

Fakturer dine kunder korrekt

Tilføj Solar som grossist i Minuba og få adgang til hele deres materialekatalog, når du skal registrere materialer på en sag i Minuba.

Integrationen gør endvidere, at du automatisk får dine indkøbsfakturaer fra Solar ind på den relevante sag i Minuba. Dermed sørger du for, at få faktureret kunden for alle forbrugte materialer.

Har du tilmeld en rabataftale med Solar, kan rabatfilen indlæses, så du altid har de opdaterede priser i dit Minuba.

Solar gør det nemt for dig

Solar grossist app

Bestil dine varer på farten med Solar Mobile

Med Solars mobil app Solar Mobile behøver mester ikke sidde på kontoret og bestille varer.

Med stregkodescanneren, søgefunktionen og adgangen til favoritter er det hurtigt og nemt at bestille.

App'en giver nemlig adgang til hele el-sortimentet i webshoppen, alt i mens du er på farten. Leder du efter tekniske specifikationer på en vare, finder du det også i Solar Mobile.

Eftersom app'en synkroniserer med Solar Webshop, kan du påbegynde en varebestilling i app'en og færdiggøre den på computeren på kontoret - eller den anden vej rundt!

Du kan læse mere om Solar Mobile her.


Varelevering på dine præmisser

Hvorfor spilde tid bag rattet, når du kan bestille en Fastbox med de ting, du står og mangler nu og her?

Med skiftende arbejdspladser og tider er det ofte uforudsigeligt, hvor man som håndværker skal have sine varer leveret. Nogle gange kan et fast ugentligt tidspunkt og sted være løsningen, mens andre uger kræver daglig levering på forskellige arbejdspladser.

Solar Fastbox sørger for, at du får en hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Du får leveret varerne efter dine præmisser - der hvor du er.

Læs mere om Solars Fastbox her. 

Solar leverer dine varer der, hvor du har brug for dem

 

Få alle indkøbsfakturaer i Minuba

Få din faktura fra Solar direkte på sagen

Undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist med elektronisk fakturering via EDI. Med Minuba får du automatisk knyttet fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Minuba samler dermed både materialerne fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel.

Dette bliver gjort med det samme, så du hurtigere kan få sendt din egen faktura af døren!


 

Tilføj nemt Solar som grossist i Minuba

Se videoen og lær hvordan du hurtigt kan tilføje grossistaftaler i Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.