Lemvigh-Müller

Danmarks største stål- og teknikgrossist

Lemvigh-Müller er Danmarks største grossist inden for stål og teknik og sørger hver dag for at industrien, byggesektoren og installationsbranchen får deres stål- og teknikbehov dækket. De sørger for at varer fra tusindvis af producenter pakkes, samlet, og leveres på under 24 timer til installatører, store industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser rundt om i hele Danmark.

Derudover fungerer grossisten Lemvigh-Müller også som en stærk partner med deres mange serviceydelser, skræddersyet til at optimere din forretning. Med Lemvigh-Müller er du sikret kompetencer inden for dit fag, da grossisten beskæftiger sig med seks forskellige forretningsområder.

Lemvigh-Müller blev grundlagt i København i 1846 og har i dag ca. 1.300 medarbejdere og 23 butikker, hvor de sælger deres mere end 300.000 forskellige varenumre.

Lemvigh-Müller som din grossist i Minuba

Fordele ved at bruge Lemvigh-Müller som grossist i Minuba

Der er mange fordele ved at tilføje netop Lemvigh-Müller som grossist i Minuba.

Ved at tilføje Lemvigh-Müller til dine grossistaftaler i Minuba, får du blandt andet adgang til hele deres varekatalog, når du skal registrere materialer på din arbejdsseddel i Minuba.

Med Lemvigh-Müller som grossist i Minuba, sørger Minuba desuden for at alle varenumre og priser fra grossisten er opdaterede i systemet.

Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra grossisten ind på din sag i Minuba, så du husker at få det hele med og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med grossisten, kan du også let indlæse din rabatfil i Minuba, så du får de rigtige priser vist.


 

Support og sparring

Udover at være en effektiv og pålidelig logistikpartner, som kunderne kan have fuld tillid til, så tilbyder Lemvigh-Müller også en lang række andre services og løsninger, som alle skræddersyes til netop at gøre din hverdag nemmere og så effektiv som overhovedet muligt.

Hos Lemvigh-Müller får du, oven i de produkter du køber, teknisk support både før, under og efter dit køb.

Du kan enten ringe til grossisten eller møde op i en af deres forretninger og få teknisk support til installation, industri og stål. Herved kan du bruge og sammensætte de mange vare, grossisten tilbyder, optimalt.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müllers support og sparring her.

Support og sparring hos Lemvigh-Müller

 

Lemvigh-Müller

Sikker kvalitetslevering

Som Danmarks største grossist indenfor stål og teknik, sørger Lemvigh-Müller for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Med Lemvigh-Müllers leveringssikkerhed på 96,2 pct. og leveringskvalitet på 99,86 pct, kan du stole på at få leveret varerne, når du har brug for dem.

Med deres mange leveringsmuligheder og ekspreslevering på 1-2 timer, er du sikker på, at du kan få dine varer, både hvor og hvornår du har brug for dem.

Det betyder, at du som kunde hos Lemvigh-Müller altid kan føle dig i total trygge hænder, og være sikker på at du kan holde flow i din forretning.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müllers leveringsmuligeder her.


 

Få din faktura fra Lemvigh-Müller direkte på sagen

Undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist med elektronisk fakturering via EDI. Med Minuba får du automatisk knyttet fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Minuba samler dermed både materialerne fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel.

Dette bliver gjort med det samme, så du hurtigere kan få sendt din egen faktura af døren!

Lemvigh-Müller som grossist i Minuba

 

Tilføj nemt Lemvigh-Müller som grossist i Minuba

Se videoen om, hvor let det er at tilføje Lemvigh-Müller som grossist i Minuba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.