Flügger

Flügger - ikke nogen helt almindelig farvehandel

Flügger er én af håndværksbranchens foretrukne farvehandlere med cirka 175 forretninger rundt om i Danmark, og har mere end 550 butikker sammenlagt i Danmark, Norge, Sverige, Polen, Island og i Kina. Den danske malergrossist har rødder, som går helt tilbage til 1783 og var oprindelig familieejet. De fleste kender nok også kædekonceptet Flügger farver - uanset om de handler som professionelle malere eller privatkunder. De har altid været malerfagets leverandør, og det er blandt andet også derfor at der er en skikkelse af en maler på deres annoncer og butiksvinduer.

Flügger er markedsledende i Danmark, og for dem er maling ikke bare maling. Den danske malergrossist designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment indenfor dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og maleværktøj i god malermesterkvalitet, som forhandles via detailkæden. De har i alt fem fabrikker i tre lande, som producerer både værktøj, maling og designtapet. Fabrikken i Kolding er fra 1970 og er dermed den ældste, som de har. Tapetfabrikken i Gdansk i Polen, som blev opført i 2009, er deres nyeste fabrik.

Fordele ved at bruge Flügger som grossist i Minuba

Minuba sørger for at alle varenumre og priser fra Flügger er opdateret i systemet, så du nemt kan registrere dine materialer på alle dine sager. Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra Flügger ind på din sag i Minuba, så du altid husker at få det hele med, og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med Flügger, kan du også nemt og hurtigt indlæse rabatfilen i din Minuba, så du får vist de rigtige priser på dine materialer.

Få et godt overblik med Flügger Prof-portalen

Med Flügger Prof-portalen får du et samlet overblik over alle dine indkøb samt Flüggers fulde varesortiment. Det sikrer en hurtigere indkøbsproces, nemmere papirarbejde og så får du et samlet overblik. Det er nogle af de grundtanker, som ligger bag udviklingen af Flüggers Prof-portal.

Du får det total overblik, fordi alt er samlet ét sted, og du kan bestille fra hele Flügger sortimentet døgnet rundt. Du får altså en mere fleksibel og smidig hverdag med alle dine foretrukne materialer lige ved hånden. Prof-portalen er derfor et godt supplement til din daglige handel i Flügger butikkerne.

Produkter leveret lige til døren

Er du ude på en opgave, og har du brug for en hurtig levering af fx maling? Med Flügger kan du nemt og hurtigt for leveret dine varer direkte ud på opgaven. Flügger tilbyder fire forskellige niveauer af levering, så du og dine svende er sikre på at kunne komme videre med arbejdet. Bestillingen foregår via den nærmeste Flügger butik på telefon eller via e-mail. Nemmere bliver det ikke!

Med Flüggers ekspreslevering er du sikker på at have dine vare indenfor 90 min.

Få din faktura fra Flügger direkte på sagen

Undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist med elektronisk fakturering via EDI. Med Minuba får du automatisk knyttet fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Minuba samler dermed både materialerne fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel. Dette bliver gjort med det samme, så du hurtigere kan få sendt din egen faktura ud af døren!

Flügger som grossist i Minuba

Tilføj Flügger som grossist i Minuba og få adgang til hele materialekataloget, når du skal registrere materialer på en sag i Minuba. Integrationen gør endvidere, at du automatisk får dine indkøbsfakturaer ind på den relevante sag i Minuba. Dermed sørger du for, at få faktureret kunden for alle forbrugte materialer.

Har du tilmeld en rabataftale med Flügger, kan rabatfilen indlæses, så du altid har de opdaterede priser i dit Minuba.