Brødrene Dahl

Grossist med over 150 års erfaring

Brødrene Dahl har været Danmarks førende VVS-grossist igennem de sidste 150 år. Med specialisering i produkter og rådgivning indenfor VVS, vand og afløb, rør og ventiler, samt klimaløsninger, er der stor sandsynlighed for at de også er en relevant grossist for dig.

Med 53 butikker landet over (inklusiv 2 klimacentre i Horsens og Næstved) er de en af Danmarks største grossister. Igennem deres 1.500 leverandører har den store grossist omkring 38.000 forskellige lagerførte varer tilgængelige til deres over 10.000 kunder.

Fordele ved at bruge Brødrene Dahl som grossist i Minuba

Ved at tilføje Brødrene Dahl som grossist i Minuba vil du få adgang til hele deres materialekatalog, når du skal registrere materialer i Minuba. Derudover får du automatisk dine indkøbsfakturaer fra Brødrene Dahl ind på din sag i Minuba. Herved husker du altid at få det hele med og undgår at forære materialer væk til dine kunder.

Hvis du har en rabataftale med Brødrende Dahl, kan du også let indlæse din rabatfil i Minuba, så du får de rigtige priser vist.

Få din faktura fra Brødrene Dahl direkte på sagen

Med elektronisk fakturering via EDI kan du undgå store papirbunker af indkøbsfakturaer fra din grossist. Minuba knytter nemlig automatisk fakturaen fra din grossist til din sag, så du slipper for selv at taste materialerne ind.

Med Minuba får du samlet både materialer fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejdere har registreret, på den samme arbejdsseddel. Det bliver gjort med det samme, så du kan få sendt din egen faktura hurtigere ud af døren!

Brødrene Dahl som grossist i Minuba

Tilføj Brødrene Dahl som grossist i Minuba og få adgang til hele materialekataloget, når du skal registrere materialer på en sag i Minuba. Integrationen gør endvidere, at du automatisk får dine indkøbsfakturaer ind på den relevante sag i Minuba. Dermed sørger du for, at få faktureret kunden for alle forbrugte materialer.

Har du tilmeld en rabataftale med Brødrene Dahl, kan rabatfilen indlæses, så du altid har de opdaterede priser i dit Minuba.