AO

AO - Din grossist med over 100 års erfaring

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og er derfor med deres 100+ års erfaring i branchen en af de førende grossister i byggebranchen. Med 50 butikker fordelt i Danmark, et par stykker i Sverige samt en enkelt i Estland er deres 700 medarbejdere klar til at rådgive dig om de mere end 400.000 varevarianter som befinder sig på deres centrallager. AO har stor kendskab til branchen og kan derfor hjælpe dig ud fra et solidt og professionelt grundlag.

Ved at tilføje AO som grossist i Minuba får du følgende fordele:

  • Adgang til hele deres materialekatalog når du skal registrere materialer
  • Indlæst rabatfilen så du får vist de rigtige priser
  • Automatisk overført indkøbsfakturaer fra din bestilling hos AO på den relevante sag
  • Den automatiske process gør, at ingen materialer ryger i glemmebogen - du får dermed faktureret for alt!

Med en integration mellem AO og Minuba har du en effektiv sags- og ordestyring. Med de integrerede processer og det gode overblik har du muligheden for at sende regningen til kunden kort efter du har udført arbejdet. Jo hurtigere kunden modtager regningen, jo hurtigere får du dine penge igen.  Det medfører at du har færre penge ude at svømme og kan derved nedbringe din kassekredit og spare penge på renter.

En håndværkerbutik i lommen

Det er ikke sket én gang.. det er sket mange gange! Alle håndværkere kender det. Du står ude hos kunden mens det går op for dig, at du mangler en vare eller en specifikation på et produkt. Heldigvis behøver det ikke være jordens undergang. Med AO som grossist får du mulighed for at benytte deres AO Mobil.

Appen giver adgang til titusindvis af varer, som du kan bestille og hente – pakket og klar – senest en time senere i en af deres  håndværkerbutikker landet over. Appen fortæller  og guider dig desuden også til den nærmeste AO-forhandler.

AO som grossist i Minuba

Tilføj AO som grossist i Minuba og få adgang til hele materialekataloget, når du skal registrere materialer på en sag i Minuba. Integrationen gør endvidere, at du automatisk får dine indkøbsfakturaer ind på den relevante sag i Minuba. Dermed sørger du for, at få faktureret kunden for alle forbrugte materialer.

Har du tilmeld en rabataftale med AO, kan rabatfilen indlæses, så du altid har de opdaterede priser i dit Minuba.