Hurtig tidsregistering | Bliv effektiv på farten og husk dine timer

Hurtig tidsregistrering med Minubas timeregistreringsapp

Hurtig timeregistrering med Minubas app

Husk din timeregistrering, mester!

Bruger dine montører stadig uge- eller timesedler på papir, når de skal aflevere sine timer? Og kan de huske de timer de har brugt ude hos kunderne, en fredag eftermiddag eller glemmer de det?

Med Minuba sikrer du, at timerne bliver registreret hurtigt og korrekt. Vi har gjort det lettere for dine medarbejdere at aflevere deres timer til tide, og hver dag. Samtidigt erstatter vi de gammeldags og fedtede timesedler, som hurtigt kan hobe sig op på kontoret!

Timeregistrering på Mobil

Klik for større billede

Mobil tidsregistrering giver mindre tidsspild 

Undgå tidsspild for dine montører med effektiv tidsregistrering. Når du gør det nemt for dine medarbejdere at registrere deres arbejdstid, skal de ikke bruge tid på at køre ind til kontoret, hver gang de skal aflevere deres timer.

Med nem tidsregistrering direkte på mobilen, kan montøren få afleveret sine timer via sin app til timeregistrering!

De kan desuden:

  • Registrere arbejdstimer, tillæg og fravær
  • Tilføre noter
  • Skifte mellem arbejdssedler 
  • Registrere overtid

Skab overblik over timeforbrug og ordrer med Minuba

Vi har udviklet vores tidsregistrering til, at være nem at bruge for alle – både montøren i marken, og for administrationen som skal beregne lønnen. Takket været timeregistrering i Minuba får administrationen fuldt overblik over medarbejdernes arbejdstid og fravær.

Med timeregistrering kan du desuden hurtigt se status på hver enkelte ordre, ved at følge med i tidsregistreringen på hver sag. Så er du altid klar over hvor dine medarbejdere er, hvad de laver, og hvor mange timer der bliver brugt på hver sag.

Det vil sige, at udover grundlag for løn, får du også et overblik over den værdi den enkelte medarbejder har for din virksomhed.

Fakturering via app

Jo hurtigere montørerne kan registrere sine timer, jo hurtigere kommer fakturaen ud af døren, og pengene ind i kassen. Det giver virksomheden bedre likviditet, når du kan afkorte tiden mellem tilbud, udførsel og fakturering. På denne måde, kan du i mange tilfælde halvere den tid det tager, før du har betalingen i hus.

God arbejdslyst!

Minuba fakturering og ordrestyring

Få en gennemgang af Minubas tidsregistrering

Læs guiden eller se videoen, hvordan du nemt og hurtigt kan registrere tid i Minuba.