Projektstyring | Effektivt projektstyringsværktøj for håndværkere

Effektiv projektstyring og planlægning med Minuba

Planlæg din tid med Minuba

Få styr på opgaverne med Minubas funktion for 'Planlægning'

Med arbejdsplanlægning i Minuba som dit projektstyringsværktøj, kan du til enhver tid se, hvornår der er plads til at tage nye opgaver ind. Det betyder også mindre tidsspild for både dig og dine montører. Du skal ikke længere finde papirer frem og lave opkald, for at planlægge dine sager. Med et hurtigt klik kan du nemt fordele opgaverne, og spare tid.

Og ja, dine medarbejdere bliver også mere effektive, når de ikke længere skal forbi kontoret for at få besked på opgaverne. Med Minubas planlægningsværktøj får de besked direkte på deres smartphone! 

Hvad laver dine montører lige nu, mester?

Er dine montører tilgængelige i morgen? Hvad med på fredag eller i næste uge? Med Minubas planlægningsprogram kan du altid se, hvor dine medarbejdere og håndværkere er, og hvilke sager der arbejdes på i øjeblikket.

Vi sørger for, at du får et overblik over huller i kalenderen, og bruger dine medarbejderes tid optimalt. Har du styr på sagen, kan du planlægge din og dine montørers arbejdstid mere effektivt - og det giver glade kunder!

Planlægning i Minuba

Klik for større billede

Minuba planlægning

Fem fordele med arbejdsplan i Minuba

  • Mindre spildtid
  • Mere effektive medarbejdere
  • Se hvornår du kan tage nye opgaver ind
  • Overblik over medarbejdernes tid og lokation
  • Opgaverne ryger direkte ind på mobilen

Planlagt tid ryger direkte i mobilen

Planlægger du opgaverne med Minubas planlægningsværktøj, kan du sikre dig at dine medarbejdere får en besked direkte på deres smartphone.

Opgaverne kan lægges direkte ind i planlægningen, og kommer automatisk over på den enkelte medarbejders mobilplan. De vil kunne se alle deres fremtidige opgaver, og være klar til at gå i gang med arbejdet med det samme!

Minuba digitalt værktøj

Sådan planlægger du dine håndværkers opgaver i Minuba

Læs guiden eller se videoen, om hvordan du planlægger dit arbejde mere effektivt!