DM i Skills 2024 – lad os hylde de unge håndværkere!

Skills Denmark har siden 2011 hvert år afholdt DM i Skills – Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelserne – og i år er ingen undtagelse. Arrangementet løber af stablen den 18.-20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor omkring 300 unge er med som deltagere i kampen om at blive landets bedste i netop deres fag.

For syvende år i streg er Minuba sponsor af DM i Skills for at støtte op om håndværksfagene og de dygtige unge faglærte, som viser deres talenter og skærper deres faglige niveau.

Hvorfor skal vi sætte fokus på talenter i håndværks- og servicebranchen?

Det skal vi, fordi håndværksfagene spiller en betydningsfuld rolle i samfundet. Det er et vigtigt erhverv for at opretholde vores samfunds infrastruktur – og derfor er det vigtigt, at der fortsat bliver uddannet nye unge talenter på de erhvervsmæssige uddannelser.

I en tid hvor flere og flere vælger akademiske uddannelser, står vi overfor problemer med manglende håndværkere. Men der er brug for kloge hænder. Og hvis de unge skal vælge den karrierevej, skal de se, hvor seje fagfolkene er og høre om karrierevejene i branchen.

Til DM i Skills kommer håndværksfagenes faglige stolthed i fokus. De unge håndværkere kan demonstrere deres færdigheder og passion for faget, bygge netværk med andre i branchen og få inspiration til deres egen karrierevej.
Samtidig får erhvervsuddannelserne positiv eksponering, der viser de spændende og mangeartede muligheder, som håndværksfagene åbner op for. Det giver inspiration til andre unge og skaber motivation for, at flere i højere grad vil vælge en erhvervsuddannelse.

DM i Skills hylder de unge talenter, der er fremtidens mestre inden for håndværk og service. Så tag de unge mennesker i dit liv i hånden, og vis dem hvor dygtige fagfolkene er!

Minuba støtter fremtidens kloge hænder

Det er alt sammen noget, som Minuba gerne vil bidrage til og for syvende år i træk fortsat er med til at støtte. Erhvervsuddannelserne og de unge talenter er til inspiration for andre unge, der overvejer at tage en erhvervsuddannelse. DM i Skills giver et øget indblik i branchen og hjælper erhvervene med at blive attraktive for potentielle nye kræfter, som branchen har brug for. Det er med til at Danmark i fremtiden kan få flere og dygtigere faglærte.

“Minuba vil hjælpe håndværkere med at drive en professionel forretning og vi ser netop, at evnen til at skabe en forretning, starter med en god faglig ballast. Det er derfor rigtig vigtigt, at vi fastholder og øger tilgangen af lærlinge til håndværksfagene, og at håndværksvirksomhederne ser den værdi, som lærlinge kan være med til at tilføje til virksomheden. Derudover skal mester bruge lærlingenes kompetencer for, at sikre virksomhedens og branchens fremtid og dermed undgå, at der mangler gode medarbejdere om 5 år!”

Casper Hassø Nielsen,CEO, Minuba.

Vi viser vores ordrestyringssystem til interesserede – men vi er med for at hylde de unge talenter.

Mød os ved DM i Skills 2024

Hvert år afholdes DM i Skills i en ny region eller kommune, og i år er stafetten endt i Roskilde, hvor arrangementet kommer til at foregå på Dyrskuepladsen den 18.-20. april. Der er gratis adgang og åbent for alle interesserede, der ønsker at opleve de 300 fagatleter, som dyster om at blive danmarksmester i de 47 forskellige konkurrencefag.

Del indholdet