Clearbook

Ordreintegration

Om

Med ClearBook får du et bookingsystem, der passer perfekt til Minuba. Opret fleksible bookinger
med faste tider, tidsintervaller eller differentieret tid. Vi tilbyder 100% skræddersyede løsninger.

Effektiviser din arbejdsdag med Clearbook

Clearbook er et fleksibelt bookingsystem, designet med filosofien om, at et bookingsystem skal arbejde for og med jer, så I ikke behøver at ændre jeres daglige rutiner.

Systemet understøtter tidspunkter, tidsintervaller og differentieret tid, hvilket betyder, at næsten alle typer opgaver kan bookes. Det sikrer, at kalenderen bliver udnyttet optimalt med minimalt tidsspild, hvilket vi ved er essentielt.

Clearbook er også ideelt for håndværksvirksomheder, der arbejder med ejendomsselskaber. Systemet muliggør oprettelsen af specielle bookingkalendere for ejendomsadministratorer eller viceværter, som kan booke opgaver direkte og fleksibelt efter behov.

 

3 gode grunde til at vælge Clearbook

Der er mange gode grunde til at vælge Clearbook.

For det første sparer Clearbook jer værdifuld tid og ressourcer på administration, hvilket frigør mere tid til det, I gør bedst: at levere førsteklasses håndværk og opretholde glade og tilfredse kunder. Dette leder os til endnu en stor fordel ved systemet: forbedret kundeservice.

Med Clearbook kan jeres kunder selv booke aftaler 24/7, selv uden for jeres åbningstid. Dette ikke blot øger salgsmulighederne, men minimerer også risikoen for, at kunderne vælger en konkurrent, mens I holder fri.

Desuden letter Clearbook arbejdsbyrden for jeres personale i travle perioder ved at give dem mulighed for at booke kunder ind med det samme. Dette sikrer en umiddelbar og positiv kundeoplevelse, uden ventetid på opkald. Kort sagt, Clearbook forbedrer hele kunderejsen og gør den mere behagelig og effektiv.

Kom godt i gang med Clearbook

Vidste du at det er super simpelt at komme i gang med Clearbook?

Alt du skal gøre er at udfylde kontakt formularen nedenunder.

Så kontakter Clearbook dig, inden for 2 hverdage og forklarer dig hvordan du kommer videre.

Bliv kontaktet af Clearbook.