Vibrant Terminals

Betaling

Om

Vibrant gør det muligt for Minuba-brugere at tage imod kortbetalinger mens de er på farten. Når du bruger en Android-telefon med Minuba-appen, vil du være i stand til at forvandle din telefon til en betalingsterminal og acceptere kortbetalinger på stedet.

Minuba og Vibrant Terminals

Vi har skabt en direkte integration, der giver dig mulighed for at initiere kortbetalinger gennem Vibrant inde i Minuba. Betalingen foretages med din kundes kreditkort, og salgsdata overføres automatisk til din Minuba-konto.

Med Vibrant kan du få betaling med det samme

Vibrant og Minuba har indgået et samarbejde, der gør det muligt for Minuba-brugere at tage imod kortbetalinger mens de er på farten. Når du bruger en Android-telefon kombineret med Minuba-appen, vil du være i stand til at forvandle din telefon til en betalingsterminal og acceptere kortbetalinger på stedet.

Med andre ord Vibrant og Minuba gør det nemt at drive din virksomheder smartere.

Få mulighed for at drive din forretning smartere

Vi har altså skabt en direkte integration, der giver dig mulighed for at initiere kortbetalinger gennem Vibrant inde i Minuba. Betalingen foretages med din kundes kreditkort, og salgsdata overføres automatisk til din Minuba-konto. Du kan få adgang til Vibrant-dashboardet for at oprette nye betalingsterminaler og finde oplysninger om transaktioner og udbetalinger.

Med Vibrant tilfører vi værdi til din virksomhed på flere måder:

  • Hurtigere betalinger og forbedret likviditet.
  • Forenkling af regnskabs- og afstemningsopgaver takket være integrerede betalingsdata.
  • Mulighed for at tilpasse betalingsmetoder efter dine kunders behov.
  • Forbedret kundeoplevelse: Professionelt håndværk kræver professionel kundeservice.

Sådan kommer du i gang

Udfyld formularen nedenfor. Du vil herefter blive kontaktet af Vibrant, som vil guide dig gennem de få steps, der skal til for at få sat en konto op og få den forbundet til din Minuba.