Lav et kontoudtog for dine kunder

Du kan nemt trække et kundekontoudtog på dine kunder, hvor du kan få en specifikation af, hvor meget de skylder dig. I forbindelse med årsafslutningen er det en god idé, at løbe sine tilgodehavende igennem. Til de kunder, som ikke har betalt i noget tid, kan det hjælpe at fremsende et kontoudtog. Det gør det nemmere for jeres kunder, at forholde sig til og i de fleste tilfælde, vil det være nemmere for dem at afstemme og herefter betale det de skylder jer.

Et kontoudtog i Minuba er et udskrift af kontooversigten på en kunde, der viser indbetalinger og udbetalinger på kundekontoen. Med et kontoudtog kan du nemt holde overblik over aktiviteter på dine kunder, dermed overskueliggøre indbetalinger og udbetalinger, også kaldet debetposter og kreditposter.

Endvidere er kontoudtoget fordelagtigt at anvende, når du skal aflægge dit årsregnskab.

Se videoen der viser, hvordan du danner et kontoudtog

Sådan laver du et kontoudtræk

Inde fra et af dine kundekort skal du gå ned under ‘Kontoudtog’ og trykker på ‘Eksporter kontoudtog’.

Et nyt vindue åbnes, hvor du kan angive perioden, både start- og slutdato er inklusive.

Du får nu et Excel ark hentet ned på din computer, som er kontoudtoget for den kunde og periode du har valgt.