Hvorfor er der ingen kontooplysninger på mine fakturaer?

Du skal sikre dig, at dine bank- og kontooplysninger er angivet under ‘Virksomhedsindstillinger’ før disse kan overføres til dine fakturaer. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg ‘Virksomhedsindstillinger’. Udfyld oplysninger i sektionen ‘Bankinformationer’ og gem dine ændringer ved at vælge ‘Gem’ under ‘Handlinger’ i panelet i højre side.

Bank information

Dine kontooplysninger bliver nu overført til alle fakturaer du sender fremover. Hvis du allerede har sendt en faktura til en kunde, uden kontooplysninger noteret på fakturaen, skal du med andre ord sende fakturaen til kunden igen for at kunden kan se dine kontooplysninger.

Har flere afdelinger i dit firma, som har forskellige kontooplysninger, skal disse angives i indstillinger=>administration=>afdelinger.

Bank info via Afdeling