Hvordan integrerer jeg til Dinero?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du integrerer til Dinero.

1. Klik på Indstillinger (tandhjulet) i øverste højre hjørne

2. Vælg Administration

3. Klik på Integrationsmodul til økonomisystem under Tilvalgsmoduler

4. Vælg Dinero i listen “Vælg økonomisystem”

5. Klik på Gem-knappen under Handlinger

6. Du har nu to muligheder for at forbinde til Dinero:

A. Indtast din API nøgle (findes ved at logge ind i Dinero, klikke på tandhjulet og vælge “API” og “Ny API-nøgle”)

B. Indtast dine login oplysninger til Dinero (nødvendigt hvis du vil bestyre mere end ét firma)

7. Klik på Gem-knappen under Handlinger

Dinero integration