Hvordan får jeg sendt mails med store vedhæftede filer?

De fleste mailprogrammer har en indbygget begrænsning på hvor store e-mails de kan modtage. Det betyder, at hvis du f.eks. vil sende dokumentation til kunden og har en masse store filer, kan du risikere at kunden aldrig modtager mailen på grund af denne begrænsning. Derfor er alle mails som sendes gennem Minuba begrænset til maks at fylde 12 megabytes (MB). Dette gør at du vil blive mødt med nedenstående fejlmeddelelse, hvis du prøver at sende en mail, hvor alle vedhæftede filer tilsammen fylder mere end 12 MB.

Ved disse tilfælde bliver du nødt til at sende færre vedhæftede filer, eller uploade mindre versioner af samme, hvis muligt.

Hvis du forsøger at sende en mail som er for stor, og hvis størstedelen af de vedhæftede filer er billeder, vil du få mulighed for at nedskalere billederne, så mailens samlede størrelse bliver mindre:

Hvis du trykker på “OK”, vil Minuba gå igennem billederne, fra største først, og gøre højden og bredden mindre indtil mailen er kommet under de 12 MB i størrelse. Minuba kan gøre dette med GIF, BMP, JPEG og PNG filer.

Rigtig god arbejdslyst!