Supporterede systemer og versions nr.

Du kan bruge Minuba på en computer, tablet (iPad eller Android) og smartphone (iPhone og Android), det kræver kun internetforbindelse og at du bruger et af de supporterede systemer. Minuba kan derfor bruges når som helst og hvor som helst. På kontoret, i bilen, hjemme, i sommerhuset, kort sagt over alt hvor du er online. Hvis du bruger stregkoder, er det en fordel for dig, hvis du anskaffer dig en stregkodescanner, alternativt kan du dog også bruge kameraet på telefon eller tablet.

I følgende artikel gennemgår vi Minubas supporterede systemer og versions nr., så du kan sikre dig at din Minuba kører fejlfrit.

Browsere

Du kan bruge Minuba med disse browsere:  den nyeste version af Microsoft Edge, Firefox, Safari og Chrome. Fra september 2020 understøtter Minuba ikke Internet Explorer, da browseren ikke understøtter moderne standarder.

Her kan du downloade den nyeste version af Google Chrome til din computer.

Mobiltelefoner og operativsystemer

Du kan med fordel bruge Minubas app på både Android og iOS.

• Android – Minuba understøtter Android systemer fra version 5.0. Læs mere her.
  • iPhone – (fra september 2020) Minuba understøtter iOS systemer fra version 13.0. Læs mere her.
  • iPad – Minuba understøtter de fleste nye modeller for iPad. Se listen over de iPad-modeller som Minuba understøtter markeret med blå og grøn farve.

Supporterede systemer: iPad-modeller

Du kan se hvilken iPad-model du har under: Indstillinger > Generelt > Om > Modelnavn

Internetforbindelse

Minuba kan problemfrit anvendes ved lav båndbredde, f.eks. 256 kbit/s. For en god brugeroplevelse anbefaler vi en forbindelser på 1 Mbit/s eller hurtigere.

Kan jeg installere Minuba på min egen server?

Nej. Minuba er et online system, hvor vi har fokus på at holde prisen lav. På den måde undgår du indkøb af servere, installationstid, opgraderinger, strøm m.v. til driften, samtidig sørger vi for drift og backup. Dette holder dine samlede omkostninger nede.

Forrige artikel: ‘TeamViewer’ Næste artikel: ‘Gode tips til Minuba’