Eksporter fakturafiler i Minuba

Eksporter debitorer du har faktureret i en given periode

I Minuba har du mulighed for at lave en liste over de kunder du har sendt fakturaer til i en given periode.

Du går ind på faktureringsfanen og klikker på ‘Import/eksport’ knappen – her vælger du ‘Eksporter fakturafiler’:

Her vælger du e-conomic i eksportformat, og markerer i Debitorliste. Hvis du vil begrænse din liste til kunder der er  blevet faktureret i en given periode, skal du også udfylde dato fra og dato til.

Herefter klikker du på OK, og du vil få dannet et excel-ark med dette indhold, som du så selv kan tilrette efter behov: